Președinte executiv PSD: Viorica Dăncilă, prim-ministru (PSD Teleorman)

Secretar General PSD: Marian Neacșu (PSD Ialomița)

Vicepreşedinţi naționali PSD pe regiuni de dezvoltare (opt femei și opt bărbați):

Doina Fedorovici (PSD Botoşani)

Mirela Furtună (PSD Tulcea)

Carmen Dan (PSD Teleorman)

Lia Olguţa Vasilescu (PSD Dolj)

Natalia Intotero (PSD Hunedoara)

Doina Pană (PSD Bistriţa-Năsăud)

Roxana Mînzatu (PSD Braşov)

Gabriela Firea (PSD București)

Gabriel Vlase (PSD Bacău)

Marian Oprişan (PSD Vrancea)

Paul Stănescu (PSD Olt)

Mihai Fifor (PSD Arad)

Gabriel Zetea (PSD Maramureş)

Bogdan Trif (PSD Sibiu)

Robert Negoiţă (PSD București)

Adrian Ţuţuianu (PSD Dâmboviţa)

Într-un discurs la Congresul PSD, premierul Viorica Dăncilă a vorbit la Congresul PSD despre un program foarte ambițios pe care PSD vrea să îl pună în practică.

Premierul a vorbit desprte proiectele României 100, un program pentru România următorilor 100 de ani. ”Vom adopta legea finanțelor publice locale, legea turismului, vom modifica legea redevențelor, legea minelor, legea lobby-ului, legea violenței domestice. Vom introduce dispozitivele electronice de monitorizare pentru ca femeile să nu mai moară cu ordinele de protecție în brațe. Vom introduce formularul unic, factura electornică, înființarea filtrului 2 în vamă, extinderea vămilor de la Giurgiu și Constanța. Introducerea indicatorilor de performanță în administrația locală, evaluarea anulă, bonusuri. În cazul nerespectării indicatorilor, contractele vor înceta. Va fi adoptat programul de împrumuturi de 40.000 de lei fără dobândă pentru tineri. Vom avea programul pentru programul cu persoanele cu dizabilități, crearea unui fond de 100 de milioane de lei, vom stimula fiscal activitatea ONG-urilor de profil, vom da amenzi celor care nu respectă legislația pentru aceste persoane”.

”Dragi colegi așa cum am spus, scopul unei guvernări este de a asigura bunăstarea cetățenilor. În campania electorală am avut un slogan generos, mai mulți români în clasa de mijloc. Acesta este scopul celor 100 de măsuri , care să ofere un nivel de trai mai ridicat, și care să ofere mai mulți bani în buzunarele românilor”, a spus Viorica Dăncilă.

Premierul s-a referit la realizarea în 2018 a drumului expres Pitești-Craiova, încpeerea lucrărilor la autostrada București – Suceava, varianta ocolitoare Bârlad, autostrada Borș – Suplacu de Barcău. ”Mulți și-au pus speranța și nu au fost dezamăgiți de un program introdus de Liviu Dragnea. Domnule Stănescu, primarii așteaptă aceste proiecte ca pe o pâine caldă, bani avem, să dăm drumul investiții. Sunt 2.110 de proiecte de alimentare cu apă, construcția de 1.145 gradinițe creșe, 1.960 școli, 117 săli de sport”, a spus Dăncilă.

Tag-uri:
psd, vicepresedinte, congres, executiv, secretar general, alegeri, lista, 2018


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-82.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-82-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Președinte executiv PSD: Viorica Dăncilă, prim-ministru (PSD Teleorman) Secretar General PSD: Marian Neacșu (PSD Ialomița) Vicepreşedinţi naționali PSD pe regiuni de dezvoltare (opt femei și opt bărbați): Doina Fedorovici (PSD Botoşani) Mirela Furtună (PSD Tulcea) Carmen Dan (PSD Teleorman) Lia Olguţa Vasilescu (PSD Dolj) Natalia Intotero (PSD Hunedoara) Doina Pană (PSD Bistriţa-Năsăud) Roxana Mînzatu (PSD Braşov) Gabriela Firea (PSD...

Preluat de la EVZ