Putin a precizat că nu acordă importanță acestei anchete întrucât Kremlinul nu are niciun amestec în acest sens:

“De ce aţi decis că autorităţile ruse, inclusiv eu, au oferit permisiune cuiva să facă asta? Şi ce dacă ar fi vorba despre cetăţeni ruşi? Sunt 146 de milioane de ruşi. Nu îmi pasă deloc … Aceşti cetăţeni nu reprezintă interesele statului rus. Poate că nici măcar nu sunt ruşi. Poate că sunt ucraineni, tătari, evrei, dar cu cetăţenie rusă. Inclusiv aceste aspecte trebuie verificate. Poate că au dublă cetăţenie sau doar drept de şedere. Poate că americanii i-au plătit pe aceşti oameni să acţioneze. Cum putem şti asta? Eu nu ştiu”, a spus Putin într-un interviu pentru NBC.

Președintele rus a mai adăugat că nu a văzut nicio dovadă clară prin care cetățeni ruși au încălcat legea americană sau cea rusă.

“În Rusia nu putem urmări penal pe nimeni atât timp cât nu au încălcat legile ţării. Cel puţin să ne trimită o foaie de hârtie în acest sens… un document. Sau măcar o cerere oficială, pentru a o analiza. Ar putea cineva să creadă că Rusia, de la mii de mile depărtare… a influenţat rezultatul alegerilor americane? Nu sună ridicol? Nu este obiectivul nostru să interferăm. Şi nici nu văd ce am obţine dacă am face asta, nu e nicio miză”, a precizat Vladimir Putin.

Putin îl consideră pe momologul său american, Donald Trump “un om de afaceri cu o experienţă vastă” şi “un om care învaţă repede”, deşi este nou în politică.

“El înţelege că, dacă este necesar să stabileşti o relaţie de cooperare cu cineva, atunci trebuie să-ţi tratezi partenerul actual sau potenţial cu respect. Angajându-te în acuzaţii reciproce şi insulte, este un drum care nu duce nicăieri”, a mai precizat Vladimir Putin.

Tag-uri:
putin, trump, rusia, alegeri, ancheta, sua


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-86.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-86-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Putin a precizat că nu acordă importanță acestei anchete întrucât Kremlinul nu are niciun amestec în acest sens: 'De ce aţi decis că autorităţile ruse, inclusiv eu, au oferit permisiune cuiva să facă asta? Şi ce dacă ar fi vorba despre cetăţeni ruşi? Sunt 146 de milioane de ruşi....

Preluat de la EVZ