Autoritățile americane au anunțat şi recompense de câte trei milioane de dolari pentru informaţii despre doi lideri ai unor grupuri afiliate Mişcării talibanilor pakistanezi, Abdul Wali şi Mangal Bagh, acuzaţi că atacă vehicule NATO de aprovizionare, scrie Mediafax.

Anunţul a fost făcut în timpul vizitei la Washington a ministrului pakistanez de Externe, pentru discuţii despre intensificarea operaţiunilor de combatere a terorismului şi despre strategia SUA în Afganistan.

„Toţi aceşti indivizi au comis ori prezintă riscuri semnificative de a comite atacuri teroriste care ameninţă securitatea Statelor Unite şi cetăţenilor americani”, a argumentat Departamentul de Stat.

Mişcarea talibanilor pakistanezi comite încă atacuri, dar grupul insurgent a pierdut controlul teritoriilor ocupate în Pakistan de când a atacat în decembrie 2014 o şcoală militară, un atentat soldat cu moartea a 132 de persoane.

Tag-uri:
sua, recompensa, terorist, Fazlullah, pakistan, autoritati


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-33.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-33-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autoritățile americane au anunțat şi recompense de câte trei milioane de dolari pentru informaţii despre doi lideri ai unor grupuri afiliate Mişcării talibanilor pakistanezi, Abdul Wali şi Mangal Bagh, acuzaţi că atacă vehicule NATO de aprovizionare, scrie Mediafax. Anunţul a fost făcut în timpul vizitei la Washington a ministrului...

Preluat de la EVZ