Regretele, criticile şi concluziile membrilor PSD au fost surprinse într-un videoreportaj de culoare, care prezintă cealaltă faţă a Congresului PSD. Imaginile de mai jos „spun” totul despre curentul ideologic a vechillor membri PSD.

Cu puțin timp înainte de marele Congres, Marian Vanghelie, exclus de ceva vreme din partid a avut o întâlnire cu unul dintre oamenii cheie din PSD, scriu jurnaliștii de la Spynews.ro.

Mai exact, este vorba de Nicolae Bănicioiu, actualul președinte executiv al PSD. Ia rîntâlnirea dintre cei doi s-a desfășurat exact ca în filme. Mai exact, Marian Vanghelie, vorbind la telefon, a ieșit din limuzina condusă de șofer chiar în apropiere de hotelul la care, de cele mai mult eori, este văzut, unul de lux, din Nordul Capitalei, precizează sursa citată.

Cei doi au avut o discuție intimă între patru ochi, în afara barului hotelului care a fost terminată brusc, cu zâmbete largi, strângeri de mână călduroase. Vanghelie a făcut semn șoferului să i se aducă mașina, între timp Nicolae Bănicioiu plecând grăbit, având, probabil, o altă întâlnire ”electorală”, la ceas de seară.

Tag-uri:
psd, congres psd, pensionari psd, membri psd, adrian nastase, ion iliescu, liviu dragnea


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-72.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-72-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Regretele, criticile şi concluziile membrilor PSD au fost surprinse într-un videoreportaj de culoare, care prezintă cealaltă faţă a Congresului PSD. Imaginile de mai jos „spun” totul despre curentul ideologic a vechillor membri PSD. Cu puțin timp înainte de marele Congres, Marian Vanghelie, exclus de ceva vreme din partid a avut...

Preluat de la EVZ