“Noul nostru slogan pentru când vom începe campania e deja stabilit şi-l puteţi pronunţa sau striga oricând”, a declarat preşedintele în timpul unei adunări a militanţilor republicani în Pennsylvania.

Sloganul ”Make America Great Again”, a ocupat un loc central în campania electorală victorioasă a lui Donald Trump în 2016. Repetat la infinit în discursuri, scris pe afişe şi pe şepcuţe, revenind obsedant pe reţelele sociale, această promisiune a supravieţuit în campanie fiind însuşită de susţinătorii lui Trump. De la 4 cuvinte, sloganul va îmbunătăţit cu un semn de exclamare. ‘‘Keep America Great!’‘.

Mister Trump, 71 de ani, face frecvent aluzie la al doilea său mandat la care speră

Sâmbătă, în faţa unei mulţimi adunate la Moon Township, el a reiterat speranţa sa de a avea drept candidat rival pe prezentatoarea Oprah Winfrey, nume care a circulat frecvent în februarie după un discurs remarcabil la ceremonia Golden Globes. El a repetat convingerea sa că va ieşi învingător într-un eventual duel cu aceasta, căci, asigură el, ”eu îi cunosc părţile slabe”.

Tag-uri:
Trump, slogan, 2020, Oprah Winfrey, prezidenţiale, SUA


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-117.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-117-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
'Noul nostru slogan pentru când vom începe campania e deja stabilit şi-l puteţi pronunţa sau striga oricând', a declarat preşedintele în timpul unei adunări a militanţilor republicani în Pennsylvania. Sloganul ''Make America Great Again'', a ocupat un loc central în campania electorală victorioasă a lui Donald Trump în 2016. Repetat...

Preluat de la EVZ