Cerșetorii din București apelează la tot felul de metode pentru a-i determina pe trecători să le dea bani. Cea mai recentă dintre acestea se numește „păpușa” și nu le este străină polițiștilor.

Cum acționează cerșetorii care folosesc metoda „păpușa”? Se plimbă printre mașini cu o păpușă făcută din cârpe. Culmea, păpușa imită bine un băiețel de 2- 3 ani. Are pantaloni, geacă, o căciulă și un fular mare. Are chiar și ghetuţe. Ca manechinul să pară cât mai real, cerșetorii i-au pus până şi dres, scrie Libertatea.

Sursă foto: libertatea.ro

Povestea are același început și același sfârșit pentru fiecare trecător în parte. Cerșetorii susțin că „păpușa” este înfometată, bolnavă, iar ei nu dispun de bani pentru mâncare și medicamente. Înduioșați de povestea cerșetorilor ce apelează la această metodă, bucureștenii renunță la câțiva lei pentru a face o faptă bună, neștiind, de fapt, că sunt supuși unei înșelătorii fără margine. Cerșetorii din Capitală ajung să obțină, zilnic, prin această metodă, câteva sute de lei.

Tag-uri:
cersetori, cersetori bucuresti, ceersetori cu papusa, papusa


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/papusa-cersetor.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/papusa-cersetor-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Cerșetorii din București apelează la tot felul de metode pentru a-i determina pe trecători să le dea bani. Cea mai recentă dintre acestea se numește „păpușa” și nu le este străină polițiștilor. Cum acționează cerșetorii care folosesc metoda „păpușa”? Se plimbă printre mașini cu o păpușă făcută din cârpe. Culmea,...

Preluat de la EVZ