Despre afacerile sale murdare în România s-a scris foarte mult, dar puțini sunt cei care știu amănunte din viața sa personală. Acum patru ani, miliardarul s-a căsătorit a treia oară, cu Tamiko Bolton, consultant în domeniile educației și sănătății, la nuntă numărându-se printre invitați Jim Yong Kim și Bono, scrie Business Magazin.

Pentru Soros, care are o avere de peste 20 de miliarde de dolari, potrivit Forbes, acesta este al treilea mariaj, în timp ce pentru Bolton este al doilea.

Soros s-a născut la Budapesta ca György Soros în familia scriitorului evreu Tivadar Soros și în copilărie a supraviețuit Holocaustului evreilor din Ungaria. Tatăl său, entuziast al limbii esperanto, și-a schimbat numele de familie din Schwartz în Soros – cuvânt care în esperanto înseamnă „se va înălța”. În octombrie 2009, averea sa, estimată de revista Forbes, valora aproape opt miliarde de euro.

Soros a fost și continuă să fie proprietarul unor fonduri mutuale, între care celebrul Quantum Group of Funds. Fondurile sunt grupate în holdingul Soros Fund Management, al cărui președinte este George Soros. În iunie 2009, valorile deținute de Soros Fund Management erau estimate la 4,2 miliarde de dolari.

Soros a devenit celebru după ce, în anul 1992, a făcut un profit de un miliard opt sute de milioane de dolari, mizând la bursă pe deprecierea lirei sterline. Ulterior, autoritățile britanice au fost nevoite să scoată lira din mecanismul de schimb valutar al Uniunii Europene.

Sursa Wikipedia / Foto prinscreen Youtube

Tag-uri:
soros, sotie, cum arata sotia lui soros, galerie foto, sotie soros, avere soros


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-146.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-146-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Despre afacerile sale murdare în România s-a scris foarte mult, dar puțini sunt cei care știu amănunte din viața sa personală. Acum patru ani, miliardarul s-a căsătorit a treia oară, cu Tamiko Bolton, consultant în domeniile educației și sănătății, la nuntă numărându-se printre invitați Jim Yong Kim și Bono,...

Preluat de la EVZ