Premierul a dezbătut acest subiect la TV, alături de jurnalista Dana Chera. Ea a declarat că nu e drept ca lumea să o ia pe Dăncilă „la mișto”.

„Unele comentarii sfidează orice urmă de bun simț. Nu am să fiu niciodată de acord cu felul acesta de a critica. Cred că poți critica și fără să jignești. O critică argumentată mi se pare aceasta: faptul ca ar fi trebuit să o lăsați pe doamna ministru de la Sănătate să facă respectivul anunț”, a spus Dana Chera la Antena 3.

Replica Vioricăi Dăncilă a fost: “Era o problemă foarte importantă pentru România. Premierul demarează procedura de urgență. Și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a făcut această greșeală de pronunție. Nu mi s-a părut un lucru grav nici atunci. A greși este omenește”.

Tag-uri:
Dancila, dana chera, gafa, premier, romania, scandal


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-151.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-151-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Premierul a dezbătut acest subiect la TV, alături de jurnalista Dana Chera. Ea a declarat că nu e drept ca lumea să o ia pe Dăncilă „la mișto”. „Unele comentarii sfidează orice urmă de bun simț. Nu am să fiu niciodată de acord cu felul acesta de a critica....

Preluat de la EVZ