Astfel, Daniela Crudu s-a văzut nevoită să facă echipă cu Liviu Vârciu. Într-o cursă contra-cronometru în care cei doi erau nevoiți să ajungă la destinație cu ajutorul unei motociclete cu ataș condusă de un bătrânel, Cruduța și-a pierdut încet bluza de pe ea, lăsând să se vadă bustul generos.

Liviu Vârciu a clacat, când a văzut că motocicleta cu care se deplaseză depășește cu puțin „viteza melcului”, dar a învățat să fie calm de la Cruduța.

„Nu, deci eu cu ăștia mă vindec de toți nervii aici. Pe bune. (…) Dacă o să cadă Cruduța, nu-i problemă, o târăsc eu după mine, tu mergi acolo! Dă-i înainte! O să ajungem în două săptămâni, tu nu vezi cum merge ăsta?!”, a spus Liviu Vârciu, potrivit Cancan.ro.

Plictisit de moarte de traseul foarte anevoios, Vârciu a făcut un gest care a ridicat audiența la cote maxime. Cântărețul i-a tras Cruduței maioul în jos, lăsând să i se vadă sânii, în plină stradă. Reacția Danielei crudu a luat prind surprindere pe toată lumea. Vedeta nu s-a arătat deloc deranjată de gestul bădărănesc al lui Vârciu, ba chiar s-a amuzat pe seama acestei întâmplări.

„Hai să le arătăm la ăștia niște chestii adevărate!…Poate face moșul accident! Aoleu, mi-ai rupt buca!”, a spus Liviu Vârciu.

Tag-uri:
crudu, cruduta, asia expres, emisiune, sani, concurenti, varciu


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-96.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-96-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Astfel, Daniela Crudu s-a văzut nevoită să facă echipă cu Liviu Vârciu. Într-o cursă contra-cronometru în care cei doi erau nevoiți să ajungă la destinație cu ajutorul unei motociclete cu ataș condusă de un bătrânel, Cruduța și-a pierdut încet bluza de pe ea, lăsând să se vadă bustul generos. Liviu...

Preluat de la EVZ