Alessia a fost nevoită să meargă la spital, unde medicii i-au dat o veste nu tocmai bună: are hernie de disc! În plus, o căzătură pe gheață i-a agravat starea de sănătate.

“Durerile au început acum câţiva ani buni. Aşa tare nu m-a durut niciodată cum mă doare acum, sincer. Aveam recomandare de la medic să nu rămân însărcinată, dar s-a întâmplat. Am stat la pat în ultima perioadă de sarcină, dar după ce am născut, cu creşterea lui Alvin, s-au agravat problemele şi… abia mai merg acum, sincer. Mă doare foarte tare, pentru că îl ţin pe Alvin în braţe… are aproape 7 kg” a spus Alessia, potrivit RomaniaTV.

“Anul trecut, în iarnă, m-am lovit, am căzut pe gheaţă şi m-am lovit exact lângă coloană, prin aprilie. Am rămas însărcinată şi cu luare în greutate şi creşterea burticii s-au agravat şi durerile”, a mai spus Alessia.

Tag-uri:
cantareata, hernie, sanatate, alessia, copil


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/alessia-cantareata1.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/alessia-cantareata1-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Alessia a fost nevoită să meargă la spital, unde medicii i-au dat o veste nu tocmai bună: are hernie de disc! În plus, o căzătură pe gheață i-a agravat starea de sănătate. 'Durerile au început acum câţiva ani buni. Aşa tare nu m-a durut niciodată cum mă doare acum, sincer....

Preluat de la EVZ