O entorsă a fost cea care i-a dat bătăi de cap lui Ion Iliescu în luna decembrie, însă fostul șef al statului a ascultat cu strictețe sfaturile medicilor, iar tratamentele și odihna au fost factorii care l-au făcut să-și revină foarte repede, scrie Spy News.

Soţia acestuia, Nina Iliescu, a vorbit într-o emisiune la radio despre cum le merge celor doi, precizând că sunt bine, ba chiar sunt în petrecere. Pe data de 3 martie a fost ziua de naştere a lui Ion Iliescu, la o zi distanţă şi-a sărbătorit ziua soţia sa, iar pe 8 Martie, fireşte, a fost ziua Femeii. Astfel, se pare că toate problemele au trecut, iar cei doi sunt foarte bine şi se bucură în linişte de bătrâneţe.

„Noi o tot ducem într-o sărbătoare. Am avut 3 martie, 4 martie şi 8 Martie”, a spus Nina Iliescu la o emisiune la radio.

Tag-uri:
ion iliescu, stare de sanatate, nina iliescu, ion iliescu entorsa


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-105.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-105-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
O entorsă a fost cea care i-a dat bătăi de cap lui Ion Iliescu în luna decembrie, însă fostul șef al statului a ascultat cu strictețe sfaturile medicilor, iar tratamentele și odihna au fost factorii care l-au făcut să-și revină foarte repede, scrie Spy News. Soţia acestuia, Nina Iliescu, a...

Preluat de la EVZ