”Ce frumos!!! După ce a primit laptop, aparat foto, haine, bani și alte chestii minunate pentru că rezistă, iată că Malin primește și aur! Nu e absolut fantastic?”, a scris pe facebook jurnalista Carmen Dumitrescu de la Liber în Teleorman. Jurnalista este și cea care a dezvăluit unele din afacerile pretins necurate ale liderului PSD Liviu Dragnea. Carmen Dumitrescu este și ea o susținătoare #rezist.

”Vreau si eu, ce trebuie sa fac?, a comentat un cititor postarea lui Carmen Dumitrescu. Răspunsul ei: Iți dai demisia, plângi pe Facebook din mijlocul protestelor și succesul e garantat! Succes!

„Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primește pomană!” Atât despre Bot, a mai comentat Carmen Dumitrescu. Nu vad de ce nu ne-am lua de toti impostorii… Eu aplic masura corectitudinii si lui Dragnea, si lui Bot. Nu cred ca il critic mai putin pe Dragnea, de când mă revoltă Bot cu cerșetoria, a mai scris ea, potrivit flux24.ro.

Tag-uri:
malin, rezist, protestatari, controverse, proteste, pomana, mailin bot


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/rezist-bott.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/rezist-bott-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
”Ce frumos!!! După ce a primit laptop, aparat foto, haine, bani și alte chestii minunate pentru că rezistă, iată că Malin primește și aur! Nu e absolut fantastic?”, a scris pe facebook jurnalista Carmen Dumitrescu de la Liber în Teleorman. Jurnalista este și cea care a dezvăluit unele din...

Preluat de la EVZ