„Autorităţile Statelor Unite nu neagă că se implică în permanenţă în alegerile din Rusia şi nici nu încearcă să ascundă acest fapt” , a susținut Putin, potrivit Rador.ro, care citează agenția rusă pro-Kremlin Rusia Today.

„Le spunem de la cel mai înalt nivel: «Vă implicaţi în permanenţă în viaţa noastră politică». Imaginaţi-vă că nici măcar nu neagă acest fapt!„, a declarat preşedintele rus, Vladimir Putin.

Cu acest prilej, Putin a declarat că nu s-a implicat în alegerile americane.

„Avem principii potrivit cărora nu permitem nimănui să se amestece în afacerile noastre interne şi nici noi nu ne implicăm în afacerile altora„, a mai spus Putin.

Tag-uri:
putin, trump, alegeri, sua, rusia


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-136.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-136-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
„Autorităţile Statelor Unite nu neagă că se implică în permanenţă în alegerile din Rusia şi nici nu încearcă să ascundă acest fapt” , a susținut Putin, potrivit Rador.ro, care citează agenția rusă pro-Kremlin Rusia Today. „Le spunem de la cel mai înalt nivel: «Vă implicaţi în permanenţă în viaţa...

Preluat de la EVZ