Constănțeni de toate vârstele, chiar și turiști din București sau din județele apropiate, au invadat promenada Cazinoului, din Constanța, pentru o plimbare sub soarele cald și briza ușoară a mării.

Terasa dinspre capătul sudic al falezei Cazinoului este plină de clienți care beau o cafea sau o bere în aer liber.

Marea este calmă, oamenii se odihnesc pe nisipul și pietrele de pe țărm fără a exista riscul să fie udați de valuri. Lumea multă este și în portul turistic Tomis unde după plimbare se așează la terase.

Mulți plimbăreți sunt și în stațiunea Mamaia. Deși promenada este, pe alocuri, acoperită de nisipul aruncat de furtuna din săptămâna trecută, copiii și adulții se plimbă cu bicicletele.

Plaja stațiunii este însă locul preferat de cei care au venit să se plimbe sau să alerge pe malul mării. Oamenii sunt supărați, însă, că pasarela care se puteau plimba cale de peste 300 de metri în largul mării avea accesul restricționat.

Tag-uri:
litoral, plimbare, Cazino, Mamaia, stațiune, terase, plaja, promenada


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/cazino-constanta.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/cazino-constanta-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Constănțeni de toate vârstele, chiar și turiști din București sau din județele apropiate, au invadat promenada Cazinoului, din Constanța, pentru o plimbare sub soarele cald și briza ușoară a mării.Terasa dinspre capătul sudic al falezei Cazinoului este plină de clienți care beau o cafea sau o bere în aer...

Preluat de la EVZ