Potrivit informațiilor oferite de un purtător de cuvânt al poliției locale, atacatorul a decedat pe loc. De asemenea, un purtător de cuvânt al ministerului Apărării a declarat că atacatorul era un bărbat cu domiciliul în Viena și originar din provincia austriacă Tyrol, scrie Flux 24.

În urma atacului, soldatul de pază care se afla în faţa gheretei de la reşedinţă a fost rănit la nivelul părţii superioare a braţului. „Într-o primă fază, el a folosit un spray lacrimogen” contra atacatorului, înainte să tragă, a precizat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Potrivit primelor constatări, soldatul „a acţionat regulamentar”, după cum a transmis purtătorul de cuvânt al ministerului Apărării. În urma incidentului, poliţia a ordonat o întărire a supravegherii în jurul tuturor reprezentanţelor diplomatice de la Viena, mai scrie și Agerpres.

Tag-uri:
atac, atac cu cutite, resedinta ambasador, ambasador iran in viena, soldat de garda


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-207.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-207-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Potrivit informațiilor oferite de un purtător de cuvânt al poliției locale, atacatorul a decedat pe loc. De asemenea, un purtător de cuvânt al ministerului Apărării a declarat că atacatorul era un bărbat cu domiciliul în Viena și originar din provincia austriacă Tyrol, scrie Flux 24. În urma atacului, soldatul de...

Preluat de la EVZ