În documentarul de două ore, președintele rus povestește cum Spiridon Putin a fost un membru valoros al personalului lui Stalin. „A fost bucătar la Lenin și mai târziu la Stalin, în una din zonele Moscovei”, a spus Putin în documentar, potrivit themoscowtimes.com.

Intervievatorul Andrey Kondrashov, care a devenit purtătorul de cuvânt al președintelui în campania electorală din ianuarie, a declarat că Spiridon Putin a continuat să gătească pentru unitatea sovietică până la scurt timp înainte de moartea sa în 1965. Spiridon Putin a decedat la vârsta de 86 de ani.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că informațiile din film sunt corecte și reale, mai scrie sursa citată.

Tag-uri:
vladimir putin, bunic putin, bunic bucatar urss, urss, stalin, lenin


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-186.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-186-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
În documentarul de două ore, președintele rus povestește cum Spiridon Putin a fost un membru valoros al personalului lui Stalin. „A fost bucătar la Lenin și mai târziu la Stalin, în una din zonele Moscovei”, a spus Putin în documentar, potrivit themoscowtimes.com. Intervievatorul Andrey Kondrashov, care a devenit purtătorul de...

Preluat de la EVZ