O firmă din București este cercetată pentru contrabandă cu papuci. Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au verificat, astăzi, în Portul Constanţa Sud Agigea, două containere sosite din China, având ca destinatar o societate comercială din Capitală.

În urma controlului, în primul container, poliţiştii au descoperit peste 3.200 perechi de papuci, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de aproximativ 322.000 de lei, au fost ridicate, pentru cercetări.

Într-un alt container, polițiștii au găsit 15.000 perechi de papuci, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de aproximativ 1.500.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Polițiștii constănțeni au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Tag-uri:
papuci, contrabandă, port, Constanța, polițiști, transporturi


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-228.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-228-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
O firmă din București este cercetată pentru contrabandă cu papuci. Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au verificat, astăzi, în Portul Constanţa Sud Agigea, două containere sosite din China, având ca destinatar o societate comercială din Capitală. În urma controlului, în primul container, poliţiştii au descoperit peste 3.200 perechi de...

Preluat de la EVZ