Fostul deputat PSD i-a spus că se întâlnea de două ori pe săptămână cu Laura Codruța Kovesi, pe când aceasta era procuror general al României, în vilele SRI.

„Cum dracu s-a întâlnit Kovesi cu Coldea?! E ceva infernal. 99% din implicările binomului sunt în politică. Ghiță spune: ”păi, nu m-ați pus voi să fac așa?”. Nota era o notă ce viza o altă acțiune. Coldea a luat-o și a trimis-o la DNA.

Traian Băsescu știe. El spune că era cu Kovesi, de două ori pe săptămână, în vilele SRI, când ea era procuror general. Mai veneau și alții de la antena CIA”, a spus Ion Cristoiu la TVR 1.

Tag-uri:
cristoiu, dezvaluiri, ponta, ghita, interviu, belgrad


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-245.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-245-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Fostul deputat PSD i-a spus că se întâlnea de două ori pe săptămână cu Laura Codruța Kovesi, pe când aceasta era procuror general al României, în vilele SRI. „Cum dracu s-a întâlnit Kovesi cu Coldea?! E ceva infernal. 99% din implicările binomului sunt în politică. Ghiță spune: ”păi, nu m-ați...

Preluat de la EVZ