Acum, el a aflat de alți șase spioni despre care consideră că președintele din Rusia, Vladimir Putin, dorește să-i execute folosind o subtanță catalogată drept un agent nervos letal.

Acesta a declarat că a fost avertizat să supravegheze armele terifiante deghizate ca e-țigarete, dar care ascund gazul mortal, scrie TheSun.

„Am 59 de ani, dar nu cred că o sa mai apuc să fac 60”, a declarat acesta.

Lista de lovituri primită de Karpichkov îl include pe Skripal, un spion rus care a transmis informații agenției britanice de informații și se luptă pentru viața sa după ce a fost otrăvit în Salisbury duminica trecută.

Agentul dublu MI6 în vârstă de 66 de ani a luat masa la restaurantul Zizzi cu fiica sa, care este de asemenea într-o stare critică, unde s-au găsit mai târziu urme de poloniu.

Karpichkov, care este de asemenea pe listă, a dezvăluit că a fost otrăvit în timp ce se afla în Noua Zeelandă – după ce a părăsit Marea Britanie, la sfatul agenților MI5.

Descriind modul în care un „cerșetor” a încercat să-i fure geanta pentru laptop, el a spus: „El mi-a pulverizat un fel de pudră în față în timp ce m-a apucat de geantă”.

Tag-uri:
rusia, spioni, omoara, polonoiu, anglia, mi5, mi6, putin


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-191.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-191-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Acum, el a aflat de alți șase spioni despre care consideră că președintele din Rusia, Vladimir Putin, dorește să-i execute folosind o subtanță catalogată drept un agent nervos letal. Acesta a declarat că a fost avertizat să supravegheze armele terifiante deghizate ca e-țigarete, dar care ascund gazul mortal, scrie TheSun. „Am...

Preluat de la EVZ