În 2014, canadianca Eugenie Bouchard era una dintre cele mai promițătoare tenismene din circuitul WTA. După finala jucată la Wimbledon, „Genie” a ocupat locul 5 mondial, iar sponsorii au năvălit pe tânăra canadiancă. S-a crezut că imaginea sa este extrem de profitabilă, dar cu timpul, canadianca nu a mai confirmat în teren.

De atunci și până acum, Bouchard a tot căzut în rezultate, și a jucat de nenumărate ori chiar și în competiții ITF, dar se mai bucură și de mila organizatorilor care o mai cheamă și la turnee importante. Aflată în prezent la locul 116 mondial, sportiva în vârstă de 24 de ani a pierdut și un sponsor gigant. Celebra companie producătoare de ceasuri elvețiene – Rolex – și uriașul brand de echipamente audio – Beats – au decis să se despartă de „Genie”.

Niciun cent de la Nike

Recent, New York Times a anunțat că Bouchard a semnat două contracte incredibil de mici, fără acordul agentului ei. Părăsită ulterior de agent, jucătoarea a ajuns să facă reclamă la un e-book despre cripto-monede și la niște tablete energizante gumate. Dar, cea mai grea lovitură a primit-o de la sponsorul ei tehnic, Nike. Sportiva a ajuns acum să nu mai primească vreun cent de la principalul sponsor, din cauza rezultatelor dezamăgitoare pe teren. În urmă cu trei zile, Eugenie Bouchard s-a făcut de râs și la Indian Wells, turneu Premier Mandatory din care a fost eliminată încă din primul tur.

Tag-uri:
decaderea, Genie Bouchard, cote alarmante, tenis feminin, WTA


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-165.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-165-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
În 2014, canadianca Eugenie Bouchard era una dintre cele mai promițătoare tenismene din circuitul WTA. După finala jucată la Wimbledon, „Genie” a ocupat locul 5 mondial, iar sponsorii au năvălit pe tânăra canadiancă. S-a crezut că imaginea sa este extrem de profitabilă, dar cu timpul, canadianca nu a mai...

Preluat de la EVZ