Liderul PMP susține că a primit o notă strict secretă de la SRI prin care era informat ce se întâmpla în ministerul lui Udrea. Conform fostul președinte, Udrea ar putea scăpa dacă SRI ar desecretiza nota.

„Nota de la SRI a ajuns la mine. I-am spus ministrului că are vulnerabilități. Serviciul a informat Parchetul. Ministrul a dat câțiva afară, dar nu pe toți. Nota poate fi desecretizată doar de către judecător. Un avocat bun poate să ceară și judecătorul, dacă e convins, o poate cere.

Eu le-am spus și într-o ședință de Guvern: ”Dragi miniștri, aveți și voi grijă cu cine vorbiți!”. Pica și ministrul pe tehnică. O astfel de notă nu distruge dosarul din temelii, dacă nu vrea judecătorul. Cazul Rarinca, de exemplu, a fost acțiune de tip mafiot a statului”, a spus Traian Băsescu la TVR 1.

Tag-uri:
udrea, elena udrea, basescu, nota, sri, dosar, DNA, dezvaluiri


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-253.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-253-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Liderul PMP susține că a primit o notă strict secretă de la SRI prin care era informat ce se întâmpla în ministerul lui Udrea. Conform fostul președinte, Udrea ar putea scăpa dacă SRI ar desecretiza nota. „Nota de la SRI a ajuns la mine. I-am spus ministrului că are...

Preluat de la EVZ