Partenerul lui Givenchy, Philippe Venet, un fost designer haute couture, a confirmat tragica veste pentru agenția de știri AFP.„Cu mare tristețe vă informăm că Hubert Taffin de Givenchy a murit”, a spus acesta

Nepoții și nepoatele faimosului designer, dar și copiii acestora, sunt foarte îndurerați, se mai arată în comunicatul de presă.

Amprenta pe care designerul a pus-o asupra istoriei este una colosală. Acesta a intrat în istoria modei după ce a creat emblematica Little Black Dress pe care Audrey Hepburn a purtat-o în prima scenă din Breakfast at Tiffany’s.

Casa de modă Givenchy a fost fondată în 1951, de către Hubert James Marcel Taffin. Printre sursele sale principale de inspirație s-a numărat Audrey Hepburn, care i-a purtat creațiile în filmele „Mic Dejun la Tiffany” sau „Funny Face”.

Cele care au purtat creaţiile marelui creator s-au declarat fascinate de rafinamentul său. “Ale lui sunt singurele haine în care sunt eu însămi. Este mai mult decât un couturier, este un creator de personalitate”, afirma Hepburn.

Givenchy şi Audrey Hepburn au fost un duo celebru care a reuşit să facă istorie în moda de film – rochia neagră din filmul “Mic dejun la Tiffany” devenind un simbol de necontestat în modă.

Tag-uri:
Givenchy


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-216.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-216-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Partenerul lui Givenchy, Philippe Venet, un fost designer haute couture, a confirmat tragica veste pentru agenția de știri AFP.„Cu mare tristețe vă informăm că Hubert Taffin de Givenchy a murit', a spus acesta Nepoții și nepoatele faimosului designer, dar și copiii acestora, sunt foarte îndurerați, se mai arată în comunicatul...

Preluat de la EVZ