Alibec nu a evoluat în ultimele cinci săptămâni pentru trupa lui Nicolae Dică, acuzând mai multe probleme medicale, de la meciul cu Gaz metan (scor 2-1), partidă în care a figurat pe lista marcatorilor.

„Eu vreau 5 milioane pe el”

Dar, chiar dacă a revenit de curând la antrenamente, Gigi Becali a decis să facă profit de pe urma atacantului. Patronul FCSB nu-l va vinde până în vară pentru mai puțin de 5 milioane de euro.

„Astra va lua de la mine 10% din următorul transfer al lui Alibec sau un milion de euro dacă suma este mai mare de 2,5 milioane de euro. Așa scrie în contract! E clauză clară. Dar nu-l dau pe 3 milioane, mai bine pleacă pe două milioane de euro. Dar eu vreau 5 milioane pe el în vara asta. Numai să joace el și să dea goluri și o să vedeți că pleacă în vară”, a zis Gigi Becali conform Fanatik.

Cel mai probabil, Alibec va alege o echipă din Europa. Anul trecut, Becali a refuzat o ofertă din Anglia pentru atacant.

Tag-uri:
Gigi Becali, bani, transfer, Denis Alibec, FCSB


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-170.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-170-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Alibec nu a evoluat în ultimele cinci săptămâni pentru trupa lui Nicolae Dică, acuzând mai multe probleme medicale, de la meciul cu Gaz metan (scor 2-1), partidă în care a figurat pe lista marcatorilor. „Eu vreau 5 milioane pe el” Dar, chiar dacă a revenit de curând la antrenamente, Gigi Becali...

Preluat de la EVZ