Bărbatul povestește că era un „mesaj care îţi dădea fiori”. ”L-am luat ca pe o glumă, deoarece nu-l credeam”, a declarat luni Karpişkov la canalul de televiziune ITV. Avertismentul a venit „de la o sursă foarte de încredere, care este agent operativ al serviciului rus de securitate”, a afirmat Karpişkov, fost agent KGB, care a întreprins acţiuni de spionaj în favoarea Letoniei. Potrivit lui Karpişkov, avertismentul a fost trimis de pe un telefon cu cartelă preplătită, scrie Agerpres.

Serghei Skripal (66 de ani), fost ofiţer al serviciului de spionaj militar rus, care a întreprins activităţi de spionaj în favoarea Marii Britanii, şi fiica sa, Iulia (33 de ani), au fost găsiţi în stare de inconştienţă pe o bancă în oraşul britanic Salisbury pe 4 martie.

Întrebat despre natura avertismentului, Karpişkov a spus: „Ceva rău o să ni se întâmple, mie şi altor persoane, inclusiv lui Skripal, despre care habar n-aveam cine este”.

Karpişkov a mai povestit că nu a luat nici o măsură după acest avertisment, deoarece mai primise „astfel de avertismente, de ameninţări”. „S-au întâmplat şi înainte şi sunt încă în viaţă”, a afirmat el. Într-un interviu acordat anterior cotidianului Daily Mirror, Karpişkov a numit alte şase persoane identificate de către omul său de legătură ca fiind sub ameninţare.

Tag-uri:
boris, Boris Karpişkov, agent dublu, mesaj, spion rus, otravit, uk, Serghei Skripal


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-231.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-231-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Bărbatul povestește că era un „mesaj care îţi dădea fiori”. ”L-am luat ca pe o glumă, deoarece nu-l credeam”, a declarat luni Karpişkov la canalul de televiziune ITV. Avertismentul a venit „de la o sursă foarte de încredere, care este agent operativ al serviciului rus de securitate”, a afirmat...

Preluat de la EVZ