Temperament vulcanic, recunoscut si apreciat în etnia romă, Târu a scris istorie în politica Vasluiului, din 1992 si până acum. Târu a înteles cã romii din județul Vaslui au nevoie sã fie ascultați la cel mai înalt nivel al politicii locale. Tocmai de aceea, liderul romilor a fost, timp de cinci mandate, consilier județean, promovând mereu în consiliile locale de la Vaslui, Bârlad, Huși sau alte consilii din județ oamenii cei mai buni și mai profesioniști din partida romilor.

Anul trecut au apărut primele zvonuri că ar fi bolnav. În ultimele săptămâni, acesta a stat acasã, după mai multe internări la Institutul de Oncologie din Iasi. Acolo, în mijlocul familiei, care l-a vegheat până în ultima clipă, s-a stins acest politician care a tinut cu mâna de fier comunitatea romă din județ. Mai mult, comunitatea îl considera un adevărat rege datorită calităților sale incontestabile de lider.

„A fost un lider adevãrat al Partidei Romilor, un om cunoscut si respectat. Am colaborat cu dânsul multi ani si am apreciat întotdeauna deschiderea de care dãdea dovadã în rezolvarea unor situatii. Regret disparitia colegului nostru Ilie Târu si transmit familiei îndoliate sincere condoleante”, a spus primarul Vasluiului, Vasile Pavãl, conform Vremeanoua.ro.

Tag-uri:
ilie, Ilie Târu, presedinte, partida romilor, vaslui, moarte, cancer


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-221.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-221-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Temperament vulcanic, recunoscut si apreciat în etnia romă, Târu a scris istorie în politica Vasluiului, din 1992 si până acum. Târu a înteles cã romii din județul Vaslui au nevoie sã fie ascultați la cel mai înalt nivel al politicii locale. Tocmai de aceea, liderul romilor a fost,...

Preluat de la EVZ