Israela Vodovoz a murit la vârsta de 70 de ani. Femeia de afaceri a fost găsită fără suflare în data de 9 martie, după ce autorităţile au fost alertate de avocata ei. Îngrijorată că femeia de afaceri nu mai răspunde la telefon de zile bune, aceasta a anunțat de urgență poliția și, împreună cu oamenii legii, s-a prezentat la Israela acasă.

Imaginile GROAZEI din casa Israelei Vodovoz. Ce s-a întâmplat când polițiștii AU SPART UȘA apartamentului vedetei

După ce au folosit forța pentru a sparge ușa imobilului, polițiștii au găsit-o pe Israela moartă, în baie, complet dezbrăcată. Ea a devenit cunoscută în 2008, după ce s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr cu 20 de ani. Însă, Israela a avut dintotdeauna o fire excentrică. În tinerețe, femeia de afaceri s-a iubit cu un cântăreț celebru, scrie Cancan.

ADEVĂRUL din spatele MORȚII Israelei a ieșit la SUPRAFAȚĂ. Ce legătură are FOSTUL SOȚ cu tragedia

În urmă cu ceva timp, Israela a oferit câteva detalii picante cu privire la viața sa amoroasă. Fosta femeie de afaceri a povestit, la momentul respectiv, că are un amant celebru. Este vorba despre un cântăreț foarte cunoscut și iubit în lumea întreagă, Leonard Cohen, care a murit în urmă cu doi ani la vârsta de 81 de ani. Potrivit sursei citate, Israela s-a iubit cu Leonard Cohen în timp ce se afla în plin proces de divorț cu primul soț.

AVEREA IMENSĂ pe care a lăsat-o Israela Vodovoz. Suma este comparabilă cu a VEDETELOR de la Hollywood

„Am o prietenă care mergea la popii noștri, la rabini. El ghicea cursul vieții în Biblie. Puneai mâna pe ea și o dechideai… și ce îmi spune el era adevărat. Atât timp cât veți fi amanta domnului Cohen… Eu eram în divorț cu soțul meu. Soțul meu știa. El ar fi putut fi bărbatul ideal, că era potent financiar și arăta și bine. Dar eu îi caut pe ăia care nu sunt potenți financiar”, a povestit Israela, la acea vreme, după cum mai informează Cancan.

Tag-uri:
israela, israela vodovoz, amant israela, leonard cohen, divort israela, israela moarta, israela vodovoz a murit


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-206.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-206-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Israela Vodovoz a murit la vârsta de 70 de ani. Femeia de afaceri a fost găsită fără suflare în data de 9 martie, după ce autorităţile au fost alertate de avocata ei. Îngrijorată că femeia de afaceri nu mai răspunde la telefon de zile bune, aceasta a anunțat de...

Preluat de la EVZ