Racheta SpaceX a decolat cu succes la 6 februarie din Florida spre Marte, având la bord un manechin în combinezon spaţial la volanul unei maşini electrice roşii Tesla.

SpaceX vrea să facă zboruri test cu nava sa interplanetară, în perspectiva asigurării supravieţuirii speciei umane în caz de pericol, Elon Musk, citat de RRA.

Scopul pe termen lung al acestor proiecte este construcţia de baze pe Lună sau pe Marte, ceea ce ar putea permite asigurarea supravieţuirii speciei umane şi regenerarea sa pe Terra în cazul unui al treilea război mondial, a explicat miliardarul.

Există “o anumită probabilitate” ca umanitatea să fie confruntată cu o eră întunecată, “în special dacă va exista un al treilea război mondial”, a afirmat Musk, care este şi proprietarul constructorului de maşini electrice Tesla.

“Vrem să ne asigurăm că rămâne şi în altă parte (decât pe Terra) o sămânţă a civilizaţiei umane, în aşa fel încât să se poată reface civilizaţia şi poate să se scurteze durata erei întunecate”, a adăugat el.

Tag-uri:
spaceX, luna, racheta, tesla, elon musk


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-239.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-239-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Racheta SpaceX a decolat cu succes la 6 februarie din Florida spre Marte, având la bord un manechin în combinezon spaţial la volanul unei maşini electrice roşii Tesla. SpaceX vrea să facă zboruri test cu nava sa interplanetară, în perspectiva asigurării supravieţuirii speciei umane în caz de pericol, Elon Musk,...

Preluat de la EVZ