Un avion privat, care decolase din Emiratele Arabe Unite și se îndrepta spre Turcia, s-a prăbușit duminică într-o zonă muntoasă din sud-vestul Iranului, în urma incidentului aviatic pierzându-și viața unsprezece persoane, inclusiv fiica unui om de afaceri turc, informează agenția de știri Reuters.

Aeronava, care era deținută de compania omului de afaceri turc Huseyin Basaran, avea la bord trei membri ai echipajului și opt pasageri, inclusiv fiica proprietarului avionului, care se întorcea de la o petrecere ce a avut loc la Dubai, înainte de nunta ei.

Reza Jafarzadeh, purtătorul de cuvânt al Organizației de Aviației Civilă din Iran, a declarat că avionul s-a prăbușit în apropiere de orașul Shahr-e Kord.

Localnicii care au ajuns la locul incidentului au declarat că nu s-au găsit supraviețuitori, iar epava avionului era în flăcări, a relatat agenția de știri ISNA, citând un purtător de cuvânt al serviciilor de urgență iraniene.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/unsprezece-morti-in-urma-prabusirii-unui-avion-privat-47345.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/unsprezece-morti-in-urma-prabusirii-unui-avion-privat-47345-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv