Administrația Vladimir Putin a atenționat, marți seară, Marea Britanie, transmițându-i recomandarea de a nu amenința o “putere nucleară” precum Rusia, în contextul crizei generate de atacul care l-a vizat pe un fost agent secret rus.

Referindu-se la criza bilaterală cu Marea Britanie, Maria Zaharova, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, a transmis: “Nimeni au ar trebui să amenințe o putere nucleară”.

La rândul său, Ambasada Rusiei din Marea Britanie a atras atenția că “orice amenințare cu măsuri punitive împotriva Rusiei va fi urmată de o ripostă”. “Partea britanică trebuie să fie conștientă de acest lucru”, a subliniat reprezentanța diplomatică.

“Ambasada a transmis marți Ministerului britanic de Externe o notă în care a reiterat că Rusia nu este implicată în incidentul din Salisbury; de asemenea, a fost reiterată disponibilitatea pentru o investigație comună”, precizează misiunea diplomatică.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/administratia-putin-recomanda-marii-britanii-sa-nu-ameninte-o-putere-nucleara-precum-rusia-47383.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/administratia-putin-recomanda-marii-britanii-sa-nu-ameninte-o-putere-nucleara-precum-rusia-47383-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv