Mai exact, potrivit www.dailystar.co.uk , planurile pentru lansarea noului bombardier B21 Raider au fost dezvlăluite la câteva zile după ce Vladimir Putin a devoalat faptul că va lansa o rachetă invincibila.

Dar, lucrurile nu sunt atât de simple nici pentru americani. Înainte ca SUA să înceapă să construiască super bombardierul, forța aeriană a SUA va efectua o cercetare amănunțită pentru a vedea cum poate fi implementată cât mai bine și cât mai util tehnologia, tocmai pentru a-și putea asigura locul de cea mai puternică armată din lume.

Iată „MONSTRUL” din cer care poate aduce „IADUL” pe Pământ. Noul BOMBARDIER al SUA arată ingrijorător de puternic | GALERIE FOTO

Forțele Aeriene ale Statelor unite ale Americii anunțau, încă din 2016, vor să-și achiziționeze noi bombardiere, de generație ultraperformantă, pentru a-și putea asigura locul ca fiind cea mai puternică armată din lume. Iar pentru acest lucru, US Air Force și-a comandat de la Northrop Grumman un nou tip de bombardier, denumit Raider B21.

Această companie a câștigat concursul Pentagonului lansat în octombrie 2015, în care se cerea o firmă care să fabrice un nou tip de avion ultraperformant, cu tehnologie de invizibilitate, putere mare de atac și fiabilitate extremă.

Firma care a fost acceptată a făcut o ofertă incredibilă, iar prețul unui singur astfel de aparat s-ar ridica la jumătate de miliard de dolari. El va fi capabil să bombardeze orice loc din lume, plecând de pe teritoriul SUA. De asemenea, el va fi invizibil pentru radarele sofisticate (adică cele de care dispune Rusia și China).

Anunţând numele viitorului bombardier, secretarul US Air Force Deborah Lee James a avertizat împotriva efectelor unei noi îngheţări a cheltuielilor bugetare americane, în cadrul disputelor între Casa Albă şi Congres, relatează agerpres.

Tag-uri:
bombardier, putin, racheta, invincibila, alerya, B21 Raider


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/bombardier-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/bombardier-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
Mai exact, potrivit www.dailystar.co.uk , planurile pentru lansarea noului bombardier B21 Raider au fost dezvlăluite la câteva zile după ce Vladimir Putin a devoalat faptul că va lansa o rachetă invincibila. Dar, lucrurile nu sunt atât de simple nici pentru americani. Înainte ca SUA să înceapă să construiască super bombardierul,...

Preluat de la EVZ