Trupul neînsuflețit al fostei balerine Israela Vodovoz, care a murit săptămâna trecută, se află în continuare la INML, acesta fiind transferat, cel mai probabil, miercuri, în Israel. Surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că femeia de 70 de ani a decedat în urma unei hemoragii digestive provocate de inelul gastric, care s-a rupt.

„Trupul este în continuare la INML, încă se lucrează la procedurile pentru transferul acesteia în Israel, așa cum dorește familia ei. Cel mai probabil, transferul se va efectua miercuri, pentru că aceste proceduri nu durează mai multe de 2-3 zile. În cazul acesta, procedura este puțin mai greoaie. În ceea ce privește transferul, au fost efectuate toate plățile necesare”, a declarat, pentru Mediafax, Rodica Bucur, avocata Israelei Vodovoz.

În ceea ce privește cauza morții fostei balerine, surse medicale au declarat pentru MEDIAFAX că pe fondul unei afecțiuni ulcerative, femeia în vârstă de 70 de ani a suferit o hemoragie digestivă foarte puternică, ceea ce a condus la decesul acesteia.

Israela a devenit cunoscută în urma aparițiilor media datorate căsătoriei cu un bărbat mai tânăr cu 20 de ani decât ea, Liviu Arteni, și a stilului neconvențional de viață.

În 2014, Israela Vodovoz și-a făcut testamentul, iar, conform unui apropiat al afaceristei, averea sa s-ar fi ridicat, la acea vreme, la 50 de milioane de euro.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/cauza-mortii-israelei-vodovoz-medicii-legisti-au-stabilit-ca-de-vina-a-fost-inelul-gastric-47370.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/cauza-mortii-israelei-vodovoz-medicii-legisti-au-stabilit-ca-de-vina-a-fost-inelul-gastric-47370-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv