Un român de 29 de ani a primit, din partea britanicilor, titlul de cel mai mare jefuitor de bănci din lume după ce a comis o fraudă uriașă, în urma căreia a scos miliarde de euro din bancomate.

Alexandru Șovu a creat, într-o baracă, mii de gadget-uri pe care le-a vândut, ulterior, cu 1.500 de lire bucata. Acestea pot fi atașate la orice ATM sau alte automate de plată, pentru a înregistra detele de pe carduri, scrie Daily Mail.

Românul a condus o rețea care a produs mii de astfel de dispozitive timp de un deceniu până să fie prins, relatează. Atunci când a fost arestat, românul și-a angajat un avocat pe care l-a plătit cu 1.000 de lire sterline, și care a reușit să-l elibereze pe cauțiune. Șovu a fugit în timpul procesului din Marea Britanie, iar autoritățile presupun că evadarea s-a făcut cu un avion privat. De asemenea, anchetatorii au aflat că Alexandru Șovu luase anterior lecții de zbor, după cum mai scrie Daily Mail.

Sursă foto: dailymail.co.uk

În ciuda faptului că este unul dintre cei mai căutați oameni din lume, Șovu și-a reactivat site-ul pentru a continua să-și vândă dispozitivele cu 1.500 de lire sterline bucata.

Tag-uri:
roman, roman jefuitor de banci, dispozitive bancomat, miliarde de lire, avion privat


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/baraca-improvizata.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/baraca-improvizata-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Un român de 29 de ani a primit, din partea britanicilor, titlul de cel mai mare jefuitor de bănci din lume după ce a comis o fraudă uriașă, în urma căreia a scos miliarde de euro din bancomate. Alexandru Șovu a creat, într-o baracă, mii de gadget-uri pe care le-a...

Preluat de la EVZ