Noaptea trecută putea să-i fie fatală unui șofer de TIR român. Tornada l-a prins pe una dintre șoselele din Caserta. Până să-și dea seama ce se întâmplă, gigantul pe care îl conducea s-a răsturnat.

Însoțită de tunete și fulgere, tornada a fost filmată de unii curajoși. De la balcon, amenințarea pare încă departe. Dar odată ce a ajuns în oraș, tornada nu a lăsat mai nimic neatins. Vârtejul care a crescut văzând cu ochii a provocat multe pagube. Stâlpi de iluminat, reclame luminoase și indicatoare rutiere s-au făcut una cu pământul. Multe mașini au fost strivite sub greutatea copacilor care au căzut peste ele.

A fost atât de rău, încât s-au prăbușit inclusiv balcoanele unor clădiri. În doar câteva minute, orașul Caserta a rămas în beznă. Mulți locuitori au fotografiat străzile după trecerea tornadei și au postat pozele pe internet.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/clipe-de-groaza-pentru-un-sofer-de-tir-la-un-pas-sa-fie-ucis-dupa-ce-tir-ul-in-care-se-afla-a-fost-rasturnat-de-o-tornada-video-47379.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/clipe-de-groaza-pentru-un-sofer-de-tir-la-un-pas-sa-fie-ucis-dupa-ce-tir-ul-in-care-se-afla-a-fost-rasturnat-de-o-tornada-video-47379-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv