La finalul audierii, Coldea a citit de pe o foaie de hârtie o declarație de presă și nu a acceptat întrebări din partea jurnaliștilor. El a zis că va fi audiat din nou în comisia de control a SRI pentru „aprofundarea” unor subiecte pentru care este nevoie să vină cu „noi detalii”. Coldea nu a anunțat data următoarei audieri.

Declarațiile lui Coldea:

Audierile vor continua la o dată stabilită de Comisia SRI.

Cred că am oferit răspuns la toate subiectele, dar și la întrebările suplimentare apărute pe parcurs.

Întrebările s-au referit la parteneri insitutționali, la ziariști care cândva ne cultivau, dar și la anumiți rezerviști.

A fost abordat și subiectul protocoalelor de cooperare, la care membrii Comisiei SRI, care au un caracter tehnic și limitativ, pentru a preîntâmpina excese ale părților implicate. Pe baza acestor protocoale am prevenit riscuri la siguranța națională, dincolo de corupție, cu privire la terorism.

Deși înțeleg pasiunea pentru mister, asistăm la o vânătoare de vrăjitoare care afectează capacitatea de apărare a României.

Tag-uri:
coldea, sri


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-318.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-318-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
La finalul audierii, Coldea a citit de pe o foaie de hârtie o declarație de presă și nu a acceptat întrebări din partea jurnaliștilor. El a zis că va fi audiat din nou în comisia de control a SRI pentru „aprofundarea” unor subiecte pentru care este nevoie să vină...

Preluat de la EVZ