Șervețele umede pentru bebeluși, bune și pentru mobilă!

Spray-urile pentru mobilierul din lemn sau laminat se pot înlocui cu clasicele șervețele umede pentru bebeluși. Acestea sunt îmbibate cu o soluție alcătuită predominant din apă și uleiuri hidratante, deci nu se mai pune problema substanțelor toxice, iar luciul este sesizabil.

Petele de pe pereți ies cu cremă cu microcristale

Pereții pot deveni din nou curați, de un alb imaculat, fără să-i revopsiți. Aveți nevoie doar de cremă cu microcristale, de tip Cif, și de un burete de vase cu două fețe. Înmuiați în apă buretele, aplicați câteva picături de cremă și frecați peretele murdar. Dacă murdăria persistă, folosiți partea abrazivă a buretelui. Ștergeți detergentul de pe perete doar cu o lavetă umedă, moale – nu este nevoie să clătiți.

Petele de pe plită sau de pe aragaz dispar cu praf de copt

Grăsimea uscată de pe plita electrică sau de pe plita cu gaz, în special cele negre, sunt aproape imposibil de îndepărtat cu soluțiile clasice din comerț. Mai mult, unele sunt atât de abrazive încât geamul se matifiază sau pur și simplu se zgârie. Pentru a evita munca în zadar sau eventuale stricăciuni, puteți curăța aparatul cu praf de copt și apă oxigenată. Stropiți plita cu apă oxigenată (evitând spațiile cu duze) și adăugați în ploaie 2-3 linguri de praf de copt. Frecați cu o perie de spălat vase, apoi ștergeți spuma cu o lavetă. Limpeziți suprafața tot cu laveta până ajungeți la luciul dorit.

Petele de pix ies cu spray fixativ pentru păr

Probabil că și dumneavoastră ați crezut că petele de pix mai ies „doar cu foarfeca” după ce ați încercat spirt, acetonă și alte soluții fără succes. Din fericire, până la foarfecă există un truc: sprayul fixativ pentru păr. Acesta dizolvă instant urmele de pix, iar atunci când vreți să îndepărtați astfel de pete trebuie să aveți la îndemână o cârpă pe care să o utilizați imediat. Fixativul scoate petele de pix chiar și de pe pereți, piele, țesături pufoase etc.

Tag-uri:
primavara, curatenie


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/23baby-wipes.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/23baby-wipes-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Șervețele umede pentru bebeluși, bune și pentru mobilă! Spray-urile pentru mobilierul din lemn sau laminat se pot înlocui cu clasicele șervețele umede pentru bebeluși. Acestea sunt îmbibate cu o soluție alcătuită predominant din apă și uleiuri hidratante, deci nu se mai pune problema substanțelor toxice, iar luciul este sesizabil. Petele de...

Preluat de la EVZ