”Eu mă așteptam ca acești colegi doamna Andronescu, Codrin Ștefănescu sau Nicolae Bănicioiu să depună pur și simplu dosare de candidați, așa cum au făcut toți ceilalți. Nu știu de ce a mai fost nevoie de tot acest scandal și toată această victimizare. După părerea mea, unul dintre principalele motive pentru care n-au câștigat alegerile este supărarea delegaților noștri care au văzut că, din nou, niște membri de-ai noștri atacă partidul”,a spus Dragnea.

„Principalul motiv pentru care niciunul dintre ei nu au câștigat sau n-au ocupat nicio funcție a fost pentru că toată lumea s-a gândit că iar vor vorbi lucruri urâte despre partid. Cei patru au fost pe buletinele de vot și au candidat, deși s-a auzit în presa străină că nu li s-a dat șansa să candideze, că au fost blocați”, a mai spus șeful PSD.

„Eu am fost foarte supărat, mă rog, supărat, nu foarte supărat, pentru faptul că acești colegi vorbeau pe la televiziuni că doresc să salveze democrația în partid, în condițiile în care unii dintre ei veneau să-mi zică mie să-i pun pe ei sau să-i susțin pe ei. Democrația înseamnă, totuși, să candidezi în partid. Ceea ce vor ei să facă în continuare nu știm, nu știm care este strategia lor, cum vor aborda situația public, dar acesta este un partid politic”, a precizat Dragnea la Antena 3.

Făcând referire la cei care nu au participat la Congres, Dragnea a precizat că Ion Iliescu nu putea în mod cert să vină, pentru că a refuzat mai multe întâlniri în ultima perioadă și a subliniat faptul că nu există între el și Adrian Năstase – un alt absent de la congres- niciun fel de tensiune.

Șeful PSD a mai explicat cum intenționează să lupte în continuare împotriva acestei organizații mafiote, statul paralel, care a pus stăpânire pe România susținând că cea mai eficientă metodă constă în modificarea legilor în Parlament, care este cea mai legitimă instituție dintr-o democrație și urmărirea ca ele să fie puse în aplicare.

Tag-uri:
dragnea, congres, partid, psd


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-329.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-329-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
”Eu mă așteptam ca acești colegi doamna Andronescu, Codrin Ștefănescu sau Nicolae Bănicioiu să depună pur și simplu dosare de candidați, așa cum au făcut toți ceilalți. Nu știu de ce a mai fost nevoie de tot acest scandal și toată această victimizare. După părerea mea, unul dintre principalele...

Preluat de la EVZ