Bărbatul era din orașul Negru Vodă și era rudă cu cel care l-a ucis.

Gheorghe Șuță muncea pe un șantier din Veneția și, în urmă cu câteva zile, fusese de acord să-l găzduiască, pe Georgian Bejenaru, o rudă prin alianță. L-a culcat în camera lui și l-a angajat la același șantier doar că individul refuza să muncească. Vineri dimineața, după o ceartă cu binefăcătorul său, Georgian l-a ucis cu lovituri de cuțit, conform reporterntv.

Ucigașul, și el tot constănțean, a fost reținut pe loc de poliția venețiană. Vestea că Gheorghe nu mai este a căzut ca un șoc peste familia care îl aștepta, de Paști, acasă.

Gheorghe Șuță muncea peste graniță de 10 ani. Deși urmase o facultate de Medicină și lucrase ani buni în șantier naval din Mangalia, fusese împins de sărăcie să ia drumul străinătății, potrivit surselor citate. Familia sa nu își poate permite cheltuielile de repatriere, însă speră că vor primi ajutor din partea autorităților.

Tag-uri:
venetia, crima, sotie, declaratie, marturii


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-282.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-282-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Bărbatul era din orașul Negru Vodă și era rudă cu cel care l-a ucis. Gheorghe Șuță muncea pe un șantier din Veneția și, în urmă cu câteva zile, fusese de acord să-l găzduiască, pe Georgian Bejenaru, o rudă prin alianță. L-a culcat în camera lui și l-a angajat la...

Preluat de la EVZ