Decizia luată de Tribunalului Braşov nu este definitivă.

Blejnar a fost trimis în judecată, alături de alţi inculpaţi, prejudiciul fiind de aproximativ 22 de milioane de lei, potrivit Romania TV.

Membrii grupării sprijinite de Sorin Blejnar și Marta ar fi pus la punct un mecanism evazionist pentru a scăpa de plata accizelor pentru aproximativ 5.000 de tone de motorină achiziţionate în regim suspensiv şi comercializate pe piaţa internă.

Astfel, bugetul de stat ar fi fost prejudiciat cu peste 10,5 milioane de lei reprezentând TVA şi peste 10,8 milioane de lei reprezentând accize pentru motorină, suma totală a prejudiciului fiind estimată la aproape 22 de milioane de lei.

Tag-uri:
blejnar, anaf, achitat, dosarul, motorina


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-297.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-297-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Decizia luată de Tribunalului Braşov nu este definitivă. Blejnar a fost trimis în judecată, alături de alţi inculpaţi, prejudiciul fiind de aproximativ 22 de milioane de lei, potrivit Romania TV. Membrii grupării sprijinite de Sorin Blejnar și Marta ar fi pus la punct un mecanism evazionist pentru a scăpa de plata...

Preluat de la EVZ