Autoritățile locale au găsit cutia neagră a avionului la locul prăbușirii, iar ancheta este în curs de desfășurare. În accident au murit Mina Bașaran, fiica unui magnat din Turcia cele șapte prietene ale sale și trei mebrii ai echipajului, scrie Cancan.ro.

Mina Basaran, fiica de 28 de ani a președintelui companiei turcești Basaran Investment Holding. Cauzele accidentului sunt încă necunoscute, dar anchetatorii au declarat că pilotul a anunțat turnuld e control de o defecțiune tehnică. Cutia neagră a avionului a fost recuperată și va fi analizată de experți.

Mina Bașaran era moștenitoarea firmei Başaran Holding. Femeia se întorcea de la Dubai, unde avusese o petrecere cu burlăcițele. Ea urma să se mărite la finalul lunii martie. Acolo a luat parte la un concert al artistei Rita Ora, dar și la petrecerea burlăcițelor.

Tag-uri:
iran, accident, aviatic, Mina Basaran, poze, miliardar, turc


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-256.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-256-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Autoritățile locale au găsit cutia neagră a avionului la locul prăbușirii, iar ancheta este în curs de desfășurare. În accident au murit Mina Bașaran, fiica unui magnat din Turcia cele șapte prietene ale sale și trei mebrii ai echipajului, scrie Cancan.ro. Mina Basaran, fiica de 28 de ani a...

Preluat de la EVZ