Un bărbat a fost împușcat mortal în sala de judecată, după ce a luat un pix și s-a îndreptat către cel care depunea mărturie în acel moment.

Siale Angilau, tânărul judecat în varsta de 25 de ani era membru al unei bande periculoase și era acuzat, printre altele, de vătămare corporală și jaf armat.
Angilau a fost împușcat în piept și a murit la spital, după cum a transmis FBI într-un comunicat de presă, citat de Daily Mail. Motivul pentru care Angilau a fost împușcat este acela că „s-a comportat într-o manieră agresivă și amenințătoare”.

Clipul video ȘOCANT poate fi văzut AICI

Martorul care era audiat a scăpat nevătămat.
Angilau era una dintre cele 17 persoane judecate, toți membri ai unei bande periculoase şi era acuzat, printre altele, de vătămare corporală şi jaf armat.

Tag-uri:
interlop, interlop impuscat, sala de judecata, gesturi, pix


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-272.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-272-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Un bărbat a fost împușcat mortal în sala de judecată, după ce a luat un pix și s-a îndreptat către cel care depunea mărturie în acel moment. Siale Angilau, tânărul judecat în varsta de 25 de ani era membru al unei bande periculoase și era acuzat, printre altele, de vătămare...

Preluat de la EVZ