Congresul PSD de sâmbătă nu a trecut neobservat nici în presa străină. Potrivit dailymail.co.uk social-democrații s-au adunat în cadrul unui congres pentru a lua anumite hotărâri în ceea ce privește soarta partidului.

Astfel, social-democrații care conduc România, la putere de un an, au votat sâmbăta într-o ședință extraordinară, o noua data țintă de adoptare a monedei euro, 2024, spun sursele citate,referindu-se la marele eveniment de sâmbătă, mai exact congresul PSD.

O NOUĂ „BOMBĂ” aruncă în aer SCENA POLITICĂ. „DNA deține înregistrări catastrofale pentru Liviu Dragnea și mai mulți lideri PSD…”

Reamintim că sâmbătă a avut loc Congresul PSD în care social democraţii şi-au ales eşalonul doi de lideri, iar Liviu Dragnea şi-a reconfirmat puterea la PSD. Premierul Viorica Dăncilă, susţinută de Liviu Dragnea, a devenit numărul doi în partid.

Sursele citate au vorbit și despre Liviu Dragnea, șeful PSD, și despre acuzațiile aduse lui Dragnea, mai exact, suspiciunea de spălare a banilor din Brazilia.

Dragnea, suspectat într-un caz de spălare de bani în Brazilia…

Reamintim că Rise Project dezvăluie că Liviu Dragnea și Mugurel Gheorghiaș, fost coleg de facultate, sunt suspecți într-un caz de spălare de bani. Ancheta se desfășoară în Brazilia, potrivit informațiilor confirmate de procurorul federal din această țară, Carlos Wagner Barbosa Guimarães. Replica lui Liviu Dragnea, șeful PSD, nu a întârziat să apară, fiind undeva între ironie și acuzații.

UPDATE. Liderul PSD, ANCHETAT OFICIAL în BRAZILIA pentru SPĂLARE de BANI. Dragnea: „M-au PRINS când VINDEAM portocale pe PLAJĂ”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a venit cu o replică neaşteptată, după ce Rise Project a scos la iveală faptul că ar fi suspect într-un caz de spălare de bani în Brazilia. Dragnea le-a spus jurnaliştilor, ironic, că a fost prins în timp ce vindea portocale pe plajă.

“Doar văd o foarte mare disperare înainte de congres. M-au prins când vindeam portocale pe plajă. Îmi asum asta”, a spus Liviu Dragnea înainte de şedinţa PSD.

Dragnea, între ironii și acuzații

“Este cu totul intamplătoare inainte de Congres. Este o prostie. Inteleg ca este o suparare si trebuie sa reincalzeasca ciorba asta”, a mai spus, ironic șeful PSD jurnaliștilor.

RISE Project și Folha de São Paolo, una dintre cele mai mari publicații din Brazilia, au obținut confirmarea că autoritățile din această țară au în desfășurare o anchetă al cărei subiect este președintele PSD, Liviu Dragnea.

Brazilienii au inițiat ancheta după ce procurorii din România au luat legătura cu ei, în iulie anul trecut.

Procurorul general din Brazilian nu a evitat să dezbată subiectul și a dezvăluit că încearcă să determine dacă Liviu Dragnea a folosit „portocale” ca să spele bani, iar rezultatul final să fie achiziționarea de proprietăți în Brazilia. În portugheză, laranja, adică portocala, este termenul care desemnează interpușii, persoane băgate la înaintare de politicieni corupți sau criminali pentru a-și ascunde implicarea în diverse afaceri.

Tag-uri:
presa, straina, acuzatii, brazilia, dragnea, PSD, congres


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-270.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-270-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Congresul PSD de sâmbătă nu a trecut neobservat nici în presa străină. Potrivit dailymail.co.uk social-democrații s-au adunat în cadrul unui congres pentru a lua anumite hotărâri în ceea ce privește soarta partidului. Astfel, social-democrații care conduc România, la putere de un an, au votat sâmbăta într-o ședință extraordinară, o noua...

Preluat de la EVZ