Cu siguranţă în spatele acestor atacuri se află şi mulă invidie, pentru că Mihaela face sport cu adevărat, nu se joacă de-a mersul la sală şi totdeauna a îndemnat femeile să facă măcar acasă exerciţii dacă la sală nu au timp să se deplaseze.

„După ce faceți 50 de flotări, câte abdomene puteți, niște exerciții pentru picioare și fund și niște cardio, abia atunci puteți vorbi. Până atunci, beți un suc de grapefruit. Sau orice suc. Și bucurați-vă de viață și muncă, precum fac eu. Nu suntem diferiți, dar s-ar putea să vrem lucruri diferite în viață. Ceea ce este grozav! Faceți lucrurile în felul vostru, eu le fac în felul meu, toată lumea câștigă!” a scris Mihaela Rădulescu, pe pagina de socializare.

Postarea este urmată de o fotografie cu Mihaela într-un body negru cu terminaţii de dantelă sorbind dintr-un pahar cu suc de grapefruit pe care îl şi recomandă celor care o critică.

Tag-uri:
Mihaela, Rădulescu, atac, sală, suc, exerciţii


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-298.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-298-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Cu siguranţă în spatele acestor atacuri se află şi mulă invidie, pentru că Mihaela face sport cu adevărat, nu se joacă de-a mersul la sală şi totdeauna a îndemnat femeile să facă măcar acasă exerciţii dacă la sală nu au timp să se deplaseze. „După ce faceți 50 de flotări,...

Preluat de la EVZ