“Imperiul” americanului finanțator George Soros lucrează pentru a transforma Europa într-un continent pentru migranți și va ataca pe toți cei care luptă împotriva sa, nu numai pe Ungaria, ci și Republica Cehă și Slovacia “, a spus Orban.

“Unii încearcă să inunde Ungaria cu migranții, astfel încât țara să se schimbe în același mod ca și în multe orașe din Europa de Vest”, a adăugat el.

Săptămâna trecută, șeful de personal al lui Orban, Janos Lazar, a dat câteva exemple concrete despre cum migranții au schimbat capitala Austriei, Viena. Lazar a spus că orașul “este mai murdar, mai sărăcit și din ce în ce mai infracțional, deoarece migranții au început să locuiască acolo”.

În Viena există “un oraș într-un oraș” și, dacă Ungaria nu este atentă, capitala ar putea să arate ca Viena în 20 de ani, a spus Lazăr. “Există un număr mare de școli în Viena, unde nu mai sunt copii albi vienezi, doar copiii imigranților musulmani și imigranții din Orientul Mijlociu”, notează Voiceofeurope.

Tag-uri:
premierul, Ungariei, Soros, Europa, imigranţi, Viena, şcoli


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-284.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-284-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
'Imperiul' americanului finanțator George Soros lucrează pentru a transforma Europa într-un continent pentru migranți și va ataca pe toți cei care luptă împotriva sa, nu numai pe Ungaria, ci și Republica Cehă și Slovacia ', a spus Orban. 'Unii încearcă să inunde Ungaria cu migranții, astfel încât țara să se...

Preluat de la EVZ