Necropsia a scos la iveală faptul că Israela a murit din pricina unei hemoragii digestive, produsă de o afecțiune mai veche, informează Wowbiz.ro.

Însă cauza decesului a fost o hemoragie internă provocată de o ulcerație gastrică. Altfel spus, Israela suferea de un ulcer gastric și, cel mai probabil, a ignorat durerile specifice și nu a cerut ajutorul medicilor. Organismul ei era deja slăbit din cauza astmului de care suferea, iar hemoragia de la stomac i-a fost fatală.

Israela a fost găsită fără suflare, dezbrăcată în baie. Femeia nu mai vorbise cu nimeni de cinci zile, ceea ce i-a îngrijorat pe vecini. Polițiștii au deschis astăzi dosar de moarte suspectă în cazul decesului Israelei Vodovoz. Oamenii legii au mers la locuința vedetei.

Vestea că mama lor a murit i-a dărâmat pe copiii Israelei, Hilla și Ianiv. Aceștia vor să o înmormânteze pe mama lor în țara ei natală, Israela.

Tag-uri:
israela, cauza, deces, moarte, ulcer, atac vascular


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-303.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-303-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Necropsia a scos la iveală faptul că Israela a murit din pricina unei hemoragii digestive, produsă de o afecțiune mai veche, informează Wowbiz.ro. Însă cauza decesului a fost o hemoragie internă provocată de o ulcerație gastrică. Altfel spus, Israela suferea de un ulcer gastric și, cel mai probabil, a...

Preluat de la EVZ