Se pare că Liviu este în Spania. Informația a fost confirmată cu puțîn timp în urmă de preotul Liviu Burlacu, cel care a avut grijă de fostul soț al Israelei la centrul de dezalcoolizare din Bacău, acolo unde acesta a fost internat in urmă cu un an.

„Liviu nu este dat disparut. Ultima oara cand am vorbit cu el se afla in Spania, la Alicante. Nu stiu daca a aflat de moartea doamnei Israela. Din cate stiu eu, are un smartphone cu acces la internet, deci probabil ca stie, e suficient sa deschida stirile din Romania si sa afle. Telefonul i-a fost oferit chiar de doamna Israela. E adevarat, a trecut ceva timp de cand am vorbit cu dansul, insa ultima oara cand am discutat, acolo se afla.

Nu pot sa va ofer informatii legate de perioada in care a stat la noi in centru sau de momentul in care a plecat pentru ca aceste lucruri sunt confidentiale, tine de relatia noastra cu oamenii care vin la noi in centru.

Pot sa va spun doar ca este o persoana care calatoreste foarte mult si ca incearca sa recupereze acum din timpul pierdut din cauza problemelor pe care le-a avut si care l-au facut sa vina la noi”, a declarat parintele Liviu Burlacu, manager al Centrului Oxigen din Bacau, pentru Știrilekanald.ro.

Tag-uri:
liviu, liviu arteni, disparitie, spania, clinica, dezintoxicare, alcool, preot


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-255.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-255-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Se pare că Liviu este în Spania. Informația a fost confirmată cu puțîn timp în urmă de preotul Liviu Burlacu, cel care a avut grijă de fostul soț al Israelei la centrul de dezalcoolizare din Bacău, acolo unde acesta a fost internat in urmă cu un an. „Liviu nu este...

Preluat de la EVZ