Favorita numărul 1 a turneului californian a fost extrem de nervoasă în primul set al întâlnirii cu a 55-a jucătoare a lumii, mai ales după ce nu a reuşit să consolideze avantajul break-urilor pe care le-a făcut în startul partidei.

După ce adversara sa a revenit de la 3-4 şi a preluat conducerea cu 5-4, Halep a cerut un on-court coaching, iar antrenorul australian a fost şi de această impecabil. Discursul lui a fost foarte bine articulat şi a reuşit să o motiveze pe campioana noastră.

Dar, spre final Simona și-a revenit. Constănțeacă a avut o prestație de campioană reușind să închidă actul foarte repede. În actul următor o va întâlni pe Petra Martić din Croația, numărul 51 WTA. „Nu am avut emoții. Știam cum trebuie să joc”, a spus ea după meci.

Campioana noastră are toate motivele să fie optimistă. Atât la această competiţie, unde mulţi capi de serie de pe jumătatea sa au părăsit competiţia, dar şi în perspectivă. Numărul unu mondial pare securizat pentru o perioadă, în condiţiile în care Wozniacki are ceva probleme.

Tag-uri:
halep, calificare, sferturi, indian wells, victorie, simona halep


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-327.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-327-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Favorita numărul 1 a turneului californian a fost extrem de nervoasă în primul set al întâlnirii cu a 55-a jucătoare a lumii, mai ales după ce nu a reuşit să consolideze avantajul break-urilor pe care le-a făcut în startul partidei. După ce adversara sa a revenit de la 3-4 şi...

Preluat de la EVZ