Aflată în vizită la Jahaz Mahal în Mandu – India, Clinton s-a chinuit să coboare în jur de 15 trepte. Un bărbat care mergea în fața ei a sărit imediat să o apuce pe Hillary când a observat că şi-a pierdut echilibrul.
În ciuda faptului că ambii bărbați o ajutau să ajungă la capătul scărilor, ea tot s-a împiedicat. Huma Abedin s-a oprit să privească cum Clinton încerca să-și recâștige echilibrul. Hillary, nevoită, fără să se alarmeze și-a dat jos sandalele pentru a ajunge întreagă la capătul scărilor.

Clinton se afla în India pentru a promova cartea despre “Ce s-a întâmplat”

Da, încă mai e supărată că a pierdut în faţa președintelui Trump, a comentat reportera de la NTK: Hillary Clinton a sugerat că cei care l-au sprijinit pe președintele Trump în 2016 au făcut-o pentru că “nu le plăcea ca oamenii negri să obțină drepturi” şi din cauza “femeilor caucasiene, care s-au supus voinței soților lor, care nu-și doresc ca afro-americanii să aibă mai multe drepturi și egalitatea în drepturi cu femeile”, ea perzând pe acestă temă.

“Dacă te uiți la harta Statelor Unite, totul e roșu în mijlocul unde a câștigat Trump.
Câștig Coasta, câștig Illinois, câștig Minnesota, locuri ca acestea “, a spus Clinton. “Ceea ce harta nu vă arată este că am câștigat locurile care reprezintă două treimi din produsul intern brut al Americii”, a explicat Clinton. “Așa că, am câștigat locurile care sunt optimiste, diverse, dinamice, avansate”, a mai spsus Clinton, potrivit theamericanmirror.

Tag-uri:
Hillary, Clinton, India, trepte, carte, Trump


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-314.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-314-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Aflată în vizită la Jahaz Mahal în Mandu - India, Clinton s-a chinuit să coboare în jur de 15 trepte. Un bărbat care mergea în fața ei a sărit imediat să o apuce pe Hillary când a observat că şi-a pierdut echilibrul. În ciuda faptului că ambii bărbați o...

Preluat de la EVZ