Aflați în vacanță în Thailanda, doi tineri excentrici nu au mai ținut cont de faptul că se află în spațiul public și au dat frâu liber imaginației. După ce au petrecut o noapte întreagă în cluburile exotice, cei doi nu au mai avut răbdare să ajungă în camera de hotel și au întreținut relații sexuale chiar pe plajă, la 8 dimineața, pe o conductă de drenaj, scrie The Sun.

Dezinhibat, tânărul a renunțat la pantaloni și a întreținut relații sexuale cu partener a sa timp de aproximativ trei minute. Îngroziți de întreaga scenă, privitorii s-au oprit și i-au filmat pe cei doi amorezi, iar clipurile video au ajuns virale pe internet.

Clipul VIDEO cu cei doi turiști poate fi văzut AICI

În urma celor întâmplate, poliția îl caută pe tânărul rebel, despre care consideră că a afectat imaginea destinației turistice cu faptele sale.

Colonelul Apichai Krobpetch, a spus: „Acest lucru s-a întâmplat într-un loc public, unde mulți turiști se duc să se relaxeze. Scena s-a petrecut chiar în fața Centrului de salvare maritim din Pattaya. Nu știu de unde provin turiștii, dar ofițerii îi urmăresc, pentru a proteja reputația zonei”, a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

Ofițerii au adresat întrebări personalului de pe plajă dar și salvamarilor, pentru a afla, cu exactitate, cine sunt cei doi amorezi.

Tag-uri:
turisti, sex pe plaja, plaja thailanda, turisti sex pe conducta, politie

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-361.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-361-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Aflați în vacanță în Thailanda, doi tineri excentrici nu au mai ținut cont de faptul că se află în spațiul public și au dat frâu liber imaginației. După ce au petrecut o noapte întreagă în cluburile exotice, cei doi nu au mai avut răbdare să ajungă în camera de...

Preluat de la EVZ