Marți, Vasile Dîncu a oferit o declarație prin care dezmințea orice zvon cu privire la o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor din partea PSD. Deocamdată, orice discuție despre o astfel de propunere nu este mai mult decât un zvon.

Știrea despre așa-zisa mea candidatură la alegerile prezidențiale din partea PSD este o speculație. Nu există un asemenea proiect; e doar o fantezie pornită de la prezența mea – ca invitat, nu ca delegat – la Congresul PSD”, a declarat Dîncu pentru PSNews.ro.

Luni seară, sursa citată publicase o știre prin care sugera că sociologul va fi propunerea partidului aflat la guvernare pentru cursa prezidențială din 2019.

Tag-uri:
PSD, Dincu, Dancu, candidat, alegeri, prezidentiale, propunere psd


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-354.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-354-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Marți, Vasile Dîncu a oferit o declarație prin care dezmințea orice zvon cu privire la o posibilă candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor din partea PSD. Deocamdată, orice discuție despre o astfel de propunere nu este mai mult decât un zvon. „Știrea despre așa-zisa mea candidatură la alegerile prezidențiale...

Preluat de la EVZ