Femeia în vârstă de 38 de ani i-a tăiat venele micuței și a înecat-o în baie. Potrivit anchetatorilor, după ce a comis oribila crimă, Oana Neț a încercat să se sinucidă. Femeia a băut erbicid.

Chiar dacă era vinovată, femeia a sunat la 113. Criminala din Timișoara a fost cea care a sunat la 112. „Mi-am omorât copilul!”, le-a spus Oana Neț operatorilor de la 112.

Atunci când au ajuns la fața locului, medicii nu au mai avut ce face pentru copil. În timpul cercetării la fața locului, femeii i s-a făcut rău. Ea a fost încătușată și suită într-o ambulanță. Femeia a fost internată la Spitalul Județean din Timișoara, iar miercuri (14 martie) a fost dusă la audieri, scrie Cancan.ro.

Tag-uri:
timisoara, crima, copil, patru ani, mama asasina, 112, apel


https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-404.pnghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-404-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Femeia în vârstă de 38 de ani i-a tăiat venele micuței și a înecat-o în baie. Potrivit anchetatorilor, după ce a comis oribila crimă, Oana Neț a încercat să se sinucidă. Femeia a băut erbicid. Chiar dacă era vinovată, femeia a sunat la 113. Criminala din Timișoara a fost...

Preluat de la EVZ